Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

The game should be running correctly now, report any problems here.

Moderator: Moderators

Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

Postby Nicc » Fri Dec 26, 2008 3:24 pm

"Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad bug."

Fast 07
It looks like the error has to do with longbowmen and longbowmens.
NO ME SAQUES SIN RAZON, NO ME ENBAINES SIN HONOR---"Draw me not without reason, Sheath me not without honor". Ancient Spanish Proverb from 16th century swordmaker--Gallegos.
User avatar
Nicc
King, International Playboy & VIP
 
Posts: 131
Joined: Mon Oct 15, 2007 10:42 pm

Re: Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

Postby Streamline » Fri Dec 26, 2008 9:00 pm

I posted the same bug last age in fast 06, Its also the same with elite cavalry

i did just notice something though

Cavary Elite Cavary gold 100 Training Grounds Human
Cavary Elite Cavary armour 1 Training Grounds Human
Cavary Elite Cavary weapons 1 Training Grounds Human

Shouldnt it be cavalry, not sure about the bowmen though
If your reading this, send me a drink
User avatar
Streamline
Master of Chaos
 
Posts: 566
Joined: Sun Oct 21, 2007 1:47 pm
Location: Rehab

Re: Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

Postby Chip » Fri Dec 26, 2008 9:44 pm

Nicc wrote:"Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad bug."

Fast 07
It looks like the error has to do with longbowmen and longbowmens.



where did you click to get the error? is it not able to hire or upgrade? or in the help files?

Streamline wrote:I posted the same bug last age in fast 06, Its also the same with elite cavalry

i did just notice something though

Cavary Elite Cavary gold 100 Training Grounds Human
Cavary Elite Cavary armour 1 Training Grounds Human
Cavary Elite Cavary weapons 1 Training Grounds Human

Shouldnt it be cavalry, not sure about the bowmen though



i must have missed the post. where is it?
Image
User avatar
Chip
King & Data Discombobulator
 
Posts: 1853
Joined: Thu Oct 04, 2007 3:12 pm

Re: Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

Postby Streamline » Fri Dec 26, 2008 9:58 pm

viewtopic.php?f=5&t=588

You had fixed it but its done it again for some reason
If your reading this, send me a drink
User avatar
Streamline
Master of Chaos
 
Posts: 566
Joined: Sun Oct 21, 2007 1:47 pm
Location: Rehab

Re: Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

Postby Nicc » Sat Dec 27, 2008 3:03 pm

So.... will this be resolved? My elite longbowmen have no stats on the military page.
NO ME SAQUES SIN RAZON, NO ME ENBAINES SIN HONOR---"Draw me not without reason, Sheath me not without honor". Ancient Spanish Proverb from 16th century swordmaker--Gallegos.
User avatar
Nicc
King, International Playboy & VIP
 
Posts: 131
Joined: Mon Oct 15, 2007 10:42 pm

Re: Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

Postby Nicc » Sun Dec 28, 2008 4:11 pm

"Your Elite Longbowmens have no offensive ability, so they stay behind to garrison the homeland from attack."

I really could use those......
NO ME SAQUES SIN RAZON, NO ME ENBAINES SIN HONOR---"Draw me not without reason, Sheath me not without honor". Ancient Spanish Proverb from 16th century swordmaker--Gallegos.
User avatar
Nicc
King, International Playboy & VIP
 
Posts: 131
Joined: Mon Oct 15, 2007 10:42 pm

Re: Error, unit Elite Longbowmen, not defined. possibly VERY bad

Postby Streamline » Mon Dec 29, 2008 1:04 pm

i noticed seeing as you just took my land, PM Chip he'll probily get around to it quicker then
If your reading this, send me a drink
User avatar
Streamline
Master of Chaos
 
Posts: 566
Joined: Sun Oct 21, 2007 1:47 pm
Location: Rehab


Return to Major Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron